
Ostravský administrativní architektonický unikát Organica spěje do finiše. „Dokončenost Organicy je nyní přes devadesát procent,“ těší Martina Budinu, projektového ředitele společnosti CONTERA, která za Organicou stojí. „Restaurací Kanteen nabídneme místním super moderní prostředí s kvalitním servisem a kuchyní, kde si každý najde své. To vše za bezkonkurenční ceny,“ láká Lukáš Chlebovský König, úspěšný provozovatel restaurací v Ostravě.
Inteligentní administrativní budova Organica se nezadržitelně blíží cíli. Slavnostně se otevře již letos na podzim. Architektonický skvost, jenž nabídne 25 545 m2 kancelářských, retailových a dalších prostor, je zvenku takřka hotový. Aktuálně probíhají práce v interiérech a na okolním parteru. „Dokončenost Organicy je nyní přes devadesát procent. K pronájmu zbývá posledních pár procent volných ploch,“ těší Martina Budinu, projektového ředitele developerské společnosti Contera, která za Organicou stojí.
Organica se nachází v exkluzivní lokalitě kousek od historického centra, se skvělou dostupností a spoustou zeleně, je navíc energeticky šetrná a využívá moderní technologie. Tím vším si získala své budoucí nájemce. Konkrétně majoritního nájemníka budovy – skandinávskou společnost Tietoevry, světového giganta v oblasti digitálních služeb a softwaru, který obsadí zhruba dvě třetiny objektu a využije Organicu jako svou novou centrálu pro střední Evropu. Dále přední biohospodářskou společnost Stora Enso, která vyvíjí a vyrábí řešení založená na dřevě a biomase, jedno z nejoblíbenějších ostravských fitness center – Individual.Fitness a vyhlášenou kavárna COKAFE s výběrovou kávou . A konečně nejnověji restauraci Kanteen, za kterou stojí Lukáš Chlebovský König, známé jméno na ostravské gastronomické mapě.
Opravdu pestrý výběr
„Název Kanteen odkazuje k modernímu konceptu kantýny. Což už začíná od místa, kde se Kanteena nachází. Podobný koncept, jako je Organica, nikde v Ostravě ani v okolí nenajdete. Už jen návštěvou budovy si odnese nezapomenutelný zážitek,“ dodává Chlebovský König. Vyladěný designový interiér, prvotřídní servis, nádherný výhled a hlavně skvělá kuchyně – to bude ve zkratce Kanteena. „Stálou součástí nabídky budou zdravá organická fresh jídla, tak abychom dodrželi DNA budovy Organica. Lidé ovšem u nás najdou také poctivou českou kuchyni i tematické týdny, kde se více zaměříme na určitý region,“ slibuje Lukáš Chlebovský König.
Bez front za super ceny
Obřím trumfem Kanteeny bude také cena. „Na to, v jak prémiové lokalitě budeme a jaká kvalitní jídla návštěvník dostane, tak ceny budou určitě jedny z nejlepších ve městě,“ uvádí Lukáš Chlebovský König. A vzápětí navazuje: „Každý den nabídneme určitě více než deset jídel. A jak jsem zmínil za velmi přátelské ceny. Což má souvislost také s otevírací dobou Kanteeny. Pojedeme denní směnu,“ komentuje šéf Kanteeny s tím, že bude možnost zaplatit jídlo prostřednictvím mobilní aplikace, respektive QR kódu. Menu si tak zákazníci prohlédnou třeba v pohodlí kanceláře, zaplatí a přes kiosky si ho na místě bez front jednoduše vyzvednou.
Dobroty hned ráno
Kanteena si vedle obědů získá Ostravany také lahodnými snídaněmi nebo brunchem. „Stejně jako v případě obědů chceme zákazníky zaujmout poctivými pokrmy za atraktivní ceny,“ popisuje Lukáš Chlebovský König. Podobně jako v případě polední nabídky si vybere každý. „Kanteena bude samozřejmě myslet jednak na zastánce zdravého životního stylu, tak samozřejmě na ty, kteří kalorie tolik neřeší. U nás dostanete jak zdravé smoothie, tak pořádný sendvič. Spojujícím prvkem pak bude výběrová káva. Zákazník u nás jednoduše dostane kompletní zážitek za super cenu. Proto věřím, že si Kanteenu zamilují všichni,“ uzavírá Lukáš Chlebovský König.
Autor: red Zdroj a foto: CONTERA
Buďte první kdo přidá komentář