Znojemské kulturní léto v srpnu nabídne prohlídky města s degustací vín, divadelní festival i druhou Playádu

Ilustrační foto

Znojemské kulturní léto nabízí i v srpnu bohatý program. Na své si přijdou děti i dospělí, milovníci divadla, hudby i dobrého vína.

Kulturní léto nabízí hned několik degustací vín spojených s prohlídkou města, v pátek 9. srpna večerní prohlídku radniční věže s ponocným nebo cimbálovou muziku. 

Pokračují také Hradební pondělky, ty zaujmou zejména děti. Stejně tak třeba Hradovánky na znojemském hradě nebo Pohádkové léto v Domě umění. 

Ve středu 14. srpna se uskuteční také druhý multižánrový minifestival Playáda. Tentokrát se v hradebním příkopu objeví hvězdy znojemské hudební scény: Záviš spolu s Yeezuz2020 a kapela Město, jako projekt okolo brněnské kapely KVĚTY a Martina Kyšperského. 

Znojmo ožije divadlem od 21. do 25. srpna. Na Horním náměstí vyroste nepřehlédnutelné šapitó, které zastřeší herecké výkony Karla Rodena, Jany Krausové a dalších talentovaných a kreativních herců. Těšit se můžete na zajímavá představení různých žánrů, na pouliční divadlo, na pantomimu a děti třeba na interaktivní pohádku plnou námořnických písniček a soutěží. 

Zdroj: Město Znojmo Foto: Znojemská beseda

Doporučujeme


Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*